چهارشنبه، مرداد ۱۸، ۱۳۹۱

نماز قفقاز!





در یک چرخش قابل پیش‌بینی،  یانکی‌ها به ناچار از زبان وزیرامورخارجه‌شان،  سیاست اعمال شده از جانب ایالات متحد در سوریه را محکوم کردند!   به گزارش رادیو فردا،  ‌مورخ 8 اوت 2012،  هیلاری کلینتن رسماً در مورد اعزام مزدور مسلح به سوریه «هشدار» داد:



«وزير امور خارجه آمريکا [...] به کسانی که  [...] تروريست‌های مسلح به سوریه اعزام کنند هشدار داد [...]»



البته این عقب‌نشینی تماشائی در واقع از مخالفت رئیس جمهور لهستان با استقرار «سپر دفاعی» در این کشور آغاز شد،   ولی به دلیل خفقان بوق‌های عموسام این «خبر» به گوش کسی نرسید.  و هر چند سایت فرانسه زبان نووستی، ‌ مورخ 4 اوت 2012 آن را بازتاب داد،    برنامة آخوندفروشی در رادیوفردا و بی‌بی‌سی همچنان با شدت و حدت ادامه داشت. 



در چارچوب همین آخوندفروشی‌ها،  در تاریخ 6 اوت 2012،   بی‌بی‌سی به بهانة «بررسی تاریخی» ریشه‌های حکومت اسلامی،  با انتشار یک مقالة ‌«علمی‌نما» تحت عنوان غلط‌انداز،  ‌ «جمهوری اسلامی ریشه در دوران رضاشاه دارد»،   ضمن انکار نقش بریتانیا در کودتای میرپنج و همچنین نقش ارتش ناتو در کودتای 22 بهمن1357،‌   زبان به انتقاد از «رضاشاه» و ستایش از لات‌بازی روح‌الله خمینی گشود.   به ادعای بی‌بی‌سی،  حکومت اسلامی «تداوم» کودتای رضاشاه نیست؛  در «تقابل» با آن شکل گرفته!  و خلاصه بانک‌های بریتانیا هیچ منافعی در ایران نداشته و ندارند،   و اگر بانک‌های بریتانیائی با حکومت ملایان بده بستانی می‌کنند،   فقط برای «رضای خدا» و آسودگی خاطر «مردم» است!  



ترهات بی‌بی‌سی را بررسی نمی‌کنیم،  اتلاف وقت خواهد بود.   بوق وزارت امورخارجة انگلستان طبق معمول با ایجاد گسست در ارتباط منطقی موجود بین اقتصاد و سیاست،  آخوند را در جایگاه رهبر مخالفان قرار داده.  و بی‌دلیل نیست که در چارچوب این تبلیغات‌ استعماری،  سیاست همة مزدوران استعمار در ایران «عین دیانت‌شان» است.  پس بهتر است آخوندفروشی بی‌بی‌سی را رها کرده به سراغ سازمان سیا برویم.  



این‌ «آستان مقدس»،  ‌ شاید به دلیل عدم آگاهی از افلاس پادوهای منطقه‌ای آمریکا،  حتی پیش از بی‌بی‌سی دکان نوینی برای فروش «آخوند مترقی» و «مستقل»،‌   و گسترش توحش در ایران و منطقه افتتاح کرده بود.   این گسترش توحش اینبار از طریق «تکثر» خطبه‌های نماز جمعة مرده‌شویان به قفقاز نیز مرتبط ‌شده بود!   البته،   وقتی این برنامه آغاز شد یانکی‌ها هنوز ناچار نشده بودند برای حفظ صورتک تزویرشان،   نقاب فریب از چهرة  لندن بردارند،   و ارتباط بانک‌های بریتانیائی با حکومت جمکران را افشا کنند!



خلاصه جهانیان بدانند و آگاه باشند که روح یانکی‌ها از بده‌بستان بانک «ستاندارد چارتر» با مرده‌شویان خبر نداشته!  بله،   «کی بود،  کی‌بود؟  من نبودم،   ستاندارد چارتر بود!»  در این «معاملات»،   به گفته گاوچران‌ها طی 10 ماه فقط مبلغ 250 میلیارد دلار «ناقابل» جابجا شده،   و این انتقال «پیش پا افتاده»‌ از دیدگان تیزبین عموسام و شرکاء پنهان مانده بود.   این معاملات آنقدر پنهان ماند تا ارتباط نخست‌وزیر سوریه با کودتاچیان انگلیسی در دمشق فاش شد و رسیدیم به حضور «شبه‌زائران»،   و در واقع تروریست‌های اسلامگرای صادراتی حکومت مرده‌شویان به سوریه،   و دستگیری چند افسر ارتش ترکیه و عربستان در این کشور،  و... و اینجاست که کاسه و کوزة حکومت ملایان چنان در هم ریخته که نه تنها علی‌خامنه‌ای،   ریاست هیئت امناء «چاقوکشان» به غلط کردن افتاده و تهاجم به سفارت انگلستان را محکوم می‌کند،  که نوچه‌های ملاممد خاتمی نیز برای بشار اسد نسخة «اصلاحات» در سوریه می‌پیچند.   باشد که «اصلاحات» کذا منافع ارباب‌ بریتانیائی‌شان را در سوریه محفوظ نگاه دارد.



جونم براتون بگه!   برنامة یانکی‌ها برای نشاندن ترکیه در جایگاه «داور منطقه‌ای» شکست خورده بود،   از اینرو حضرات می‌خواستند جمکران را جای ترکیه بنشانند،‌   ولی سخت کور خوانده بودند!



باری در راستای تحقق سیاست نشاندن کله‌پز بجای سگ،   رجب اردوغان «بلبل زبانی» از سرگرفته بود،   جمکران را «دشمن ترکیه» و طرفدار «پ.ک.ک» جا می‌زد،   تا از این مفر اربابان‌اش در غرب بتوانند از حکومت جمکران تصویر «طرفدار سوریه» و کرد نقاشی کنند!   حضرات می‌پندارند به این ترتیب خواهند توانست حکومت مرده‌شویان را به سیاستی بچسبانند که پس از جنگ 33 روزه در لبنان،   اینک در سوریه فعال شده!   خلاصه انتقاد تلویحی رادیوفردا از خطبه‌های «تک‌صدائی» در ایران،   و در پی آن عربده‌ جوئی کیهان بر علیه خطبه‌های تک‌صدائی در جمهوری آذربایجان نشان می‌داد که گاوچران‌ها همچنان برای تجزیة‌ روسیه و ایجاد «امارات اسلامی قفقاز» به حکومت‌ اوباش اسلامگرا در ترکیه و ایران امید بسته‌اند.  پیش از ادامة مطلب لازم است دو مینی پرانتز در مورد قفقاز و سوریه باز کنیم.  ابتدا نگاهی داشته باشیم به مسائل استراتژیک در سوریه.  



دولت «تک حزبی» سوریه که در چارچوب جنگ سرد در این کشور استقرار یافته بود،    علیرغم «چپ‌نمائی‌ها» تحت نظارت مستقیم انگلستان و فرانسه قرار داشت.   چرا که پس از پایان جنگ اول جهانی انگلستان ادارة سوریه و لبنان را به ارتش فرانسه «هدیه» داد؛   و این هدیه هنوز هم،‌   هر چند به صورت زهرآگین،  در چنتة پاریس باقی مانده.   به همین دلیل مخالفت‌های شدید مرده‌شویان با «بعثی‌ها» فقط به حزب بعث عراق محدود ماند،   و روابط گرم و داغ  با حزب «بعث» سوریه ادامه یافت.   مشکل جمکرانی‌ها وقتی شروع شد که به دلیل عقب‌نشینی انگلستان از منطقه،   زمام دولت سوریه از دست‌های مقدس لندن خارج شد.   به همین دلیل بود که انگلیس ترجیح داد با اعزام مزدور مسلح به این کشور،   یک «انقلاب اسلامی» به سیاق «انقلاب باشکوه» قم به راه اندازد و خلاصه قضیه را به نفع خودش «تمام» کند.   اینجا بود که دوستی مرده‌شویان با دمشق به بحران دچار شد و ماه عسل جمکرانی‌ها با خاندان اسد به پایان رسید.  حکومت جمکران که در تبلیغات رسانه‌ای همچنان «طرفدار» بشار اسد معرفی می‌شد،‌   شروع کرد به ارسال «بازنشستگان محترم» ارتش و سپاه به سوریه.   بازنشستگانی که وظیفه‌شان در این کشور آدمکشی،  بحران‌سازی و گسترش آشوب به نفع اسلامگرایان  بود. 



این سیاست همانطور که شاهدیم با دستگیری مزدوران «ایرانی‌نما»،  نظامیان ارتش ترکیه و عربستان و دیگر مزدوران ارسالی به سوریه عملاً خنثی شده و دیگر نمی‌تواند ادامه یابد. خلاصه شیشة‌ عمر ارباب در سوریه شکسته و مسافرت‌های «دیپلماتیک» مرده‌شویان به  لبنان،‌ سوریه و ترکیه فقط با هدف جمع و جور کردن خرده‌شیشه‌ها صورت می‌گیرد و بس.  حال سوریه را رها می‌کنیم و می‌پردازیم به قفقاز.   

  

چندی پیش ترکیه تحت نظارت اربابان ینگه‌دنیائی‌اش «نشست بین‌المللی آیندة‌ قفقاز» را به راه انداخت،   و پس از دریافت «پاسخ مناسب» مجبور شد دست‌وپای‌اش را تا حدودی جمع کند.  در نتیجه،   گاوچران‌ها که دیدند توپ «مخالف» پر زور است مسیرشان را «تغییر» دادند!   ابتدا علی‌خامنه‌ای را زین کردند تا با «جمعیت 200 میلیونی» برای همسایة شمالی گردوخاک راه اندازد،  و در گام دوم،   موضوع «تکثر خطبه‌های نماز جمعه» ابتدا، ‌ در رادیوفردا و سپس در کیهان مطرح شد.



در تاریخ 13مردادماه سالجاری،  رادیوفردا با انتشار مطلبی تحت عنوان «امام جمعه‌هائی که شبیه یکدیگر سخن می‌گویند»،  با اشاره به سخنان «ژرف» آخوند منتظری،  ‌ به نگرانی عمیق سازمان سیا از مخدوش شدن «اعتبار» بوق‌های‌اش اشاره کرد:



«[...]‌ اینکه امام جمعه‌های ایران شبیه به یکدیگر سخن می‌گویند و تبلیغ حکومت را می‌کنند از نظر منتقدان باعث کاهش اعتبار آن‌ها نزد مردم می‌شود.  یکی از این منتقدان آیت‌الله حسینعلی منتظری بود که معتقد بود امام جمعه‌ها حقوق‌بگیر دولت هستند و سخنان آن‌ها تأثیری بر مردم ندارد[...]»



البته این بساط سه دهه است که ادامه دارد،‌  و نمی‌دانیم چه پیش آمده که این «تشابه» فرمایشی  اخیراً باعث «نگرانی» رادیوفردا  شده.   ولی در ورای این «نگرانی» هدف دیگری دنبال می‌شود . حضرات می‌خواهند این دروغ شاخدار را به ما ملت حقنه کنند که آخوند منتظری ارتباطی با تبلیغات خررنگ‌کن حکومت اسلامی نداشته و «مستقل» عمل می‌کرد.  بوق‌های استعمار به همین سادگی برای جنایتکاران کسب وجهه می‌کنند.   البته که منتظری «مستقل» بود،   درست مثل روح‌الله خمینی،  کاشانی،  مصدق،   بازرگان و دیگر اعضای سازمان «فدائیان اسلام!»  بی‌دلیل نیست که سخنگوی شورای امنیت ملی کاخ سفید علیرغم آگاهی از جنایات حضرت آیت‌الله،  ایشان را «مدافع حقوق‌بشر» معرفی می‌کند!   می‌بینیم که «امنیت ملی» یانکی‌ها در گرو حکومت آخوندجماعت بر ایرانیان است.   به گزارش رادیوفردا،  مورخ 30 آذرماه 1388،  «مایک هامر»،   سخنگوی  شورای کذا،   با انتشار بیانیه‌ای به مناسبت درگذشت منتظری فرموده‌اند: ‌



«ما درگذشت آيت‌الله العظمی حسينعلی منتظری را تسليت می‌گوئيم.  اين روحانی ايرانی چهرة شناخته شده‌ای بود و تعهد تزلزل‌ناپذيرش در دفاع از حقوق بشر،  برای وی احترامی جهانی به همراه داشت [...]  ما در فکر و دعای خود به ياد خانوادة آيت‌الله منتظری و همة‌ آن‌هائی که به دنبال اعمال حقوق بشر و آزادی‌هائی هستند که او (آيت‌الله منتظری) پيوسته مدافع آنان بود،  خواهيم بود.»



البته «مستر» مایک هامر فراموش کرده‌اند برای دفاع «حسابی» از حقوق‌بشر به کشتار صدها هزار غیر نظامی توسط ارتش یانکی‌ها یا مزدوران و متحدان‌اش در ایران، ‌عراق،  ‌افغانستان، لیبی،  سوریه،   لبنان  و ...اشاره کنند،   تا معلوم شود «تعهد» یانکی‌ها به حقوق انسانی تا چه حد بی‌پایه و اساس است.   ولی از آنجا که منتظری ظاهراً ایرانی بوده،   ما هم به عنوان یک ایرانی به مستر «هامر»‌ می‌گوئیم،  «تصمیم‌گیری» برای ملت ایران بر عهدة ایرانیان است! منتظری به گواهی اظهارات و عملکردش،‌   متحجر و کم‌سواد بود،  و همچون دیگر    «دین‌فروشان» جز توحش و مزدوری هیچ در چنته نداشت.   خلاصه اظهارات «مستر» هامر یک اصل اساسی را علنی می‌کند و آن اینکه کاخ سفید از فروش آخوند و آخوندپرست به ملت ایران دست نخواهد شست.   



لندن و واشنگتن برای جبران شکست‌شان در سوریه،   اینک خیال خام «گسترش توحش» در ایران و قفقاز در سر می‌پرورانند.  جالب اینکه شعار این سیاست استعماری با گذشته تفاوت‌هائی دارد؛‌   اینبار «جدائی دین از دولت» مطرح می‌شود و مطالبات‌ استعماری نیز از چارچوب «وحدت خطبه‌ها»‌ خارج شده و «تکثر» خطبه‌های نماز جمعه را مد نظر قرار می‌دهد.    



منافع گاوچران‌ها چنین ایجاب می‌کند که در این مناطق «بنیاد مذهب» از نظارت حاکمیت خارج شده،   مسئولیت اجتماعی و حقوقی «ارباب دین» نه در چارچوب قوانین انسان‌محور که در مسیر مطلوب سفارتخانه‌های غرب تعیین شود،‌   به همین سادگی!  به قول زنده یاد «هدایت»،  شعار خررنگ‌کن «جدائی دین از دولت» را هم به همین دلیل توی لپ «مردم» ترکانده‌اند.  خلاصه اگر تنور این بساط گرم شود،   حکومت دین در خاورمیانه «انشاالله» تبدیل خواهد شد به یک «بنیاد جهانی!»   کافی است با چند «جایزة» نوبل و «موبل» و غیره باد در بادبان این بنیاد بیاندازند،  تا ملت‌ها را در راه «دین» ‌به مسلخ ببرند و بانک‌های‌شان پر دلار گردد!  



به این ترتیب شعار غلط‌انداز «جدائی دین از دولت»،‌  دست امثال «روح‌الله» را در امور «غیردینی» باز می‌گذارد و کشورها را به شکارگاه غرب تبدیل می‌کند!  برای تهاجم به حقوق ملت‌ها،‌   باز شدن دست سیاست‌زد‌گان «دین‌باور» فواید بسیار دارد،  چرا که حریم مذهب نیز تحت تأثیر سیاست‌بازی‌ها فرو خواهد ریخت و خلاصه نه از «تاک نشان می‌ماند،‌  و نه از تاک‌نشان!»  این است سیاست غرب در ایران و قفقاز.   شرایط اسفبار ملت ایران،  به ویژه طی سدة‌ اخیر،  به صراحت «فواید» دخالت دین در سیاست،  ‌ و پای گذاشتن سیاست در حیطة دین را به اثبات رسانده.



قرار است  این برنامه در قفقاز به نوع دیگری به اجرا در‌آید؛‌  از طریق به ارزش گذاشتن  قالب دست‌ساز «اسلام سیاسی» که البته «از قضای روزگار» هدف اصلی‌اش «ضدیت با کلیسای ارتدوکس» روسیه است!   بله این «تقابل» آسمانی و «اتفاقی» است؛  یک مرتبه ایجاد شده، لندن و واشنگتن در این «اتفاق» دخالتی نداشته‌اند!   و اینک که «تروریسم اسلامی» و «دین‌ستیزی» به یک‌سان منافع لندن و واشنگتن را تأمین کرده و می‌کند،‌  چرا این «کارخیر» را در روسیه دنبال نکنند؟!    



این است دلیل پشتیبانی رسانه‌های غرب از به اصطلاح «هنرمندانی» که برای ابراز مخالفت با پوتین،  حریم کلیسا را مورد تهاجم قرار دادند.  کار بجائی رسیده که یکی از بوق‌های سازمان سیا محاکمة اینان را نشان سرکوب «آزادی بیان» دانسته.   بله،   همه بدانند و آگاه باشند که «آزادی بیان»،  یعنی تهاجم به حریم خصوصی!  حضرات فراموش کرده‌اند که «اماکن مقدس» نیز از «حریم خصوصی» خود برخوردارند و این حریم می‌باید رعایت شود.  لازم است به طرفداران این قماش «آزادی بیان» بگوئیم،  ‌حریم خصوصی الزاماً «فردی» و «لائیک» نیست، اماکن مقدس هم «حریمی» از آن خود دارد!   از مطلب دور افتادیم، ‌ بازگردیم به پیشنهاد سازمان سیا برای تکثر خطبه‌های نماز جمعه.                



رادیوفردا،  مورخ 13 مردادماه 1391،  خواهان تکثر خطبه‌های نمازجمعه در جمکران شد و دو روز بعد کیهان،  با تأسی به ارباب از تک‌صدائی خطبه‌های نماز جمعة قفقاز انتقاد به عمل آورد.   قرار است همزمان با افتتاح «مهدکودک دینی»،  ‌ خطبه‌های نماز جمعه در جمکران نیز «چندصدائی» شود،‌   و صدای آیات عظام «مترقی»،   از قماش آخوند منتظری هم به گوش «مؤمنان» برسد!   می‌بینیم که سازمان سیا شسشوی مغزی کودکان‌ و «تکثر» مزخرفات و جفنگیات نمازهای فرمایشی جمعه را مد نظر قرار داده،   و این است  «دمکراسی مید.این یو. اس!»   



در این راستا کیهان،   شاخک اسلامی سازمان کذا نیز از «تک‌صدائی» خطبه‌های نماز جمعه ‌در جمهوری آذربایجان به شدت انتقاد کرده.   یادآور شویم خطبه‌های نماز جماعت آذربایجان تحت نظارت «ادارة مسلمانان قفقاز» ‌تنظیم می‌شود و کیهان جمکران در واقع با  «خرده‌گیری» ازخطبه‌های نماز جمعة آذربایجان،  ‌ منطقة قفقاز را هدف گرفته:‌



«دولت جمهوري آذربايجان در ادامه اقدامات ضداسلامي خود اجراي طرح خطبه واحد را براي امامان جمعه اين كشور الزامي مي‌كند  [بر اساس طرح اداره مسلمانان قفقاز]  امامان جمعه [آذربایجان] مجبور خواهند بود در خطبه‌هاي نماز جمعه يك متن از قبل آماده شده را قرائت كنند[...]در اين خطبه‌ها بايد منافع و ارزش‌هاي ملي آذربايجان مورد توجه اساسي قرار گيرد [...]»



یاد بگیریم!  خطبه‌های نماز جمعة حکومت اسلامی که همه «واحد» هستند،   ضداسلامی نیست؛  در آذربایجان است که خطبة «واحد» ضداسلامی به شمار می‌آید.   اینچنین بود که در تاریخ 5 اوت 2012،   «خوش‌رقصی» کیهان  برای ارباب در قفقاز آغاز شد.  ولی همانطور که بالاتر هم گفتیم زمانی که پاسدار شریعتمداری در بارگاه ارباب «نماز قفقاز» بجا می‌آورد،  جمکرانیان هنوز به ابعاد افلاس اربابان‌شان در لندن و واشنگتن پی نبرده بودند.   هنوز نام افسران ترک و عرب دستگیر شده در سوریه فاش نشده بود،   و هنوز حضور «بازنشستگان» سپاه و ارتش در جمع «زائران سوریه» برملا نشده بود و...  و خصوصاً ائتلاف اسلام‌گرایان مصر با سلفی‌های مورد اعتماد اسرائیل منتفی نشده بود.   هنوز «یورونیوز» از رقص هیلاری کلینتن در آفریقای جنوبی خبر می‌داد،   و رادیوفردا هم «سعید جلیلی»‌،   نوچة کاترین اشتون را مدافع دمکراسی در سوریه معرفی می‌کرد!   این «جشن» آنقدر ادامه یافت تا خبر برگزاری «مانور نظامی» روسیه در قفقاز،  آنهم با مهمات واقعی و بدون حضور ناظران خارجی،  در سایت فرانسه زبان نووستی،  ‌مورخ 7 اوت 2012،‌  به گوش حضرات رسید.           








































...




















Share